Tervetuloa!

Tervetuloa palveltavaksi Jalkahoitola Tähteen Parolaan.

Jalkahoitola Tähti sijaitsee aivan Parolan keskustassa osoitteessa Jaakonkuja 3 (sisäänkäynti Parolantie 31 puolelta), vieressä on aikarajattomia, ilmaisia parkkipaikkoja. Jalkahoitolaan ei ole rappusia, joten esimerkiksi rollaattorilla pääsee helposti sisään. Vain 10 minuutin matka Hämeenlinnasta!

Olen suorittanut Jalkojenhoidon ammattitutkinnon, joten teen myös diabeetikoiden jalkahoidot.

Ajan voit varata soittamalla p.050-3783774 tai laittamalla tekstiviestin, koti- tai Facebook sivun kautta voi myös ottaa yhteyttä, vastaan mahdollisimman pian! 

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen taatakseni asiakkaalle hoitorauhan. Jätäthän viestin vastaajaan niin olen sinuun yhteydessä vapauduttuani!

*Palvelen normaalisti oireettomia asiakkaita, peruthan aikasi jos tunnet olevasi sairas. Asiakkaiden  välissä huolehdin puhtaudesta desinfioimalla mm. hoitotuolin, lattian, välineet, maksupäätteen ym. näin teen ilman koronaakin😊 (Olen saanut molemmat korona rokotukset.)*

 

 

 

Jalkojenhoidon ammattitutkinto, lähihoitaja

Sari Kesäläinen

Hei, kun laitat viestiä kotisivun kautta muista klikata: ilmoitus sähköpostiin, niin näet vastaukseni! Huomioithan, että viestit tulevat näkyviin kotisivulle ;)  

Jos vastaustani ei kuulu vuorokauden kuluessa, otathan yhteyttä p. 050-3783774 (voit soittaa tai laittaa viestiä), tekniikka välillä temppuilee eikä viestit kulje täältä minulle. Terkuin Sari