Jalkojen hoitaminen

Jalkojen kotihoito on tärkeää, päivittäinen rasvaaminen ja peseminen, mutta se ei aina riitä.

Jalkoihin voi tulla kovettumaa, halkeamia, känsiä, paksuja kynsiä mitä ei enää saakaan kotona hoidettua, silloin kannattaa varata aika jalkahoitoon.

Perusjalkahoidossa hoidetaan kaikkia edellä mainittuja ongelmia.

Perusjalkahoitoon kuuluu: Jalkojen kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus, paksuuntuneen kynnen ohennus, kynsinauhojen hoito, sisään kasvaneen kynnen hoito capoline vanulla, (kynsien lakkaus), jalkojen rasvaus ja lopuksi rentouttava hieronta.

Rentouttava Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, jalkaterän ja säären kuorinnan, pitkän rentouttavan hieronnan ja lopuksi kosteuttavan jalkanaamion.

Spa-Jalkahoito on perusjalkahoidon ja rentouttavan jalkahoidon yhdistelmä.

Parafiini Jalkahoito sisältää perus jalkahoidon ja lopuksi  suihkutetaan lämmin Parafiini iholle, annetaan vaikuttaa n.10-15 min.

Parafiinihoito sisältää jalkojen kylvetyksen, voiteen, hieronnan ja lämpimän Parafiinin. Parafiini kosteuttaa, pehmentää ja syvähoitaa kuivia jalkoja. (Hoidon esteenä ihottuma, haava, silsa) 

Voit halutessasi tulla myös pelkkään kynsienleikkaukseen.

Hoitolassa on myynnissä Callusanin, Peclavuksen ja Laufwunderin laadukkaita jalkojenhoito tuotteita sekä DeoMedin puristamattomat sukat.

Kynnenoikaisu

AKRYYLILIUSKA

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu akryyliliuskalla sopii lyhyt aikaiseen ja lievään kynnen oikaisuun, normaalille kynnelle.

Akryyliliuska tulee vaihtaa uuteen n.3 viikon välein, koska sen oikaisuteho ei kestä kauempaa.

Ennen hoidon aloittamista tulee olla kaksi viikkoa ilman kynsilakkaa tai kynsiöljyä, jotta liuska pysyy kynnellä.