Shellac kestolakkaus

SHELLAC on kestolakka, joka takaa kauniit, kiiltävät ja virheettömät kynnet jopa 14+ päivän ajaksi. Omaa kynttä ei viilata ollenkaan, vaan puhdistetaan tarkoitukseen sopivalla aineella.

SHELLAC  lakkaus on joustava, aivan kuin tavallinen kynsilakka, mutta kiilto ja kestävyys ovat huomattavasti paremmat. Omaan kynteen ei siis voi tehdä lisää pituutta Shellac lakkauksella.

SHELLAC lakkauksen kiilto säilyy jopa 14+ päivää ja se on helppo poistaa hellävaraisesti muutamassa minuutissa. SHELLAC lakkausta ei poisteta viilaamalla, vaan se liuotetaan poistoaineella.

Liuottamalla tehtävä poisto varmistaa, että kynsi ei ohene eikä vaurioidu. 

 

 Vinylux

Hoitolassa on myös myynnissä saman valmistajan erittäin kestävä ja laadukas Vinylux kynsilakka jos haluat itse lakata kyntesi. Vinyluxilla saat jopa 7 päivää kestävän lakkauksen, yhdessä Vinylux Weekly Top Coatin kanssa. Kolme lakkakerrosta kuivuu 8,5 minuutissa. Aluslakka on sisäänrakennettu värilakkaan. Poistetaan kuten tavallinen kynsilakka. Nyt erä vain 10€/plo (ovh.16€)

 

Geelilakkaus varpaankynsiin

Geelilakkaus kovetetaan Uv tai led valolla, lakkaus kestää varpaan kynsissä useita viikkoja. 

Geelilakkaus tehdään puhdistetulle kynnelle, kynttä ei viilata. Lakkausta ei tarvitse huoltaa, vaan vanha lakkaus poistetaan ja laitetaan uusi.

Huom. Lakkaus tehdään vain terveisiin kynsiin! 

Varpaankynsien kestolakkaus